Direct naar

LUCHTRECLAME WEER TOEGESTAAN OP ZONDAGEN VANAF 1 OKTOBER 2013 !

 

Vanaf 1 oktober 2013 is het weer toegestaan om luchtreclame vluchten uit te voeren op zondagen. Het verbod op luchtreclame vliegen heeft er destijds voor gezorgd dat het merendeel van de vluchten niet meer uitgevoerd konden worden en hierdoor zijn er meerdere bedrijven failliet gegaan. Gelukkig heeft ons vliegbedrijf destijds gekozen om het bedrijf naast de luchtreclame te verbreden met rondvluchten, proefvlieglessen, zeppelinreclame, inspectievluchten en luchtfotografie. 

 

Na een lange en vruchtbare dialoog met de overheid en de branche is het dan eindelijk zover: per 1 oktober 2013 mogen wij weer op de zondag met luchtreclame vliegen.

 

De officiële bekendmaking is gepubliceerd in de Staatscourant:

https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2013-25757.html

 

Boek daarom direct uw luchtreclame vlucht bij ons vliegbedrijf en neem direct contact op via info@aerialmedia.nl en neem een kijkje op onze website voor alle informatie.

 

 

 

 

Wat doet AerialMedia?

AerialMedia Lucht-en Zeppelinreclame is specialist in Luchtreclame, Zeppelinreclame, Relamedroppings en Luchtfotografie. Zij vliegen luchtreclame achter een reclamevliegtuig vanaf alle Nederlandse vliegvelden, met Teuge als de 'thuisbasis'.

 

Voor meer informatie, neem contact met ons op via:
AerialMedia Lucht- en Zeppelinreclame
Website: www.aerialmedia.nl
Telefoonnummer: 06-53360152
Email adres: info@aerialmedia.nl