Direct naar

AerialMedia krijgt een nieuw onderkomen op vliegveld Teuge!

7 DECEMBER 2013 – TEUGE

 

In de winter van 2013 en 2014 krijgt AerialMedia een nieuw onderkomen op vliegveld Teuge! Met dit nieuwe onderkomen zal 2014 worden aangevangen met wederom een sprong in de toekomst van ons vliegbedrijf! 

 

Op 1 maart 2014 zal het nieuwe onderkomen van AerialMedia in gebruik worden genomen en kunnen we weer jaren vooruit! Met dit nieuwe onderkomen kan de klant een nog betere service kan verwachten tijdens de duizenden rondvluchten, vlieglessen, inspectievluchten en luchtreclamevluchten die wij jaarlijks uitvoeren.

 

Dit nieuwe onderkomen is de start van een grotere uitbreiding waarmee AerialMedia medio 2014 met meer details komt. Graag zien wij u in 2014 wederom tegemoet bij ons vliegbedrijf op Teuge!

 

Boek direct uw vlucht bij ons vliegbedrijf en neem direct contact op via info@aerialmedia.nl en neem een kijkje op onze website voor alle informatie.

 

 

Wat doet AerialMedia?

AerialMedia Lucht-en Zeppelinreclame is specialist in Luchtreclame, Zeppelinreclame, Relamedroppings en Luchtfotografie. Zij vliegen luchtreclame achter een reclamevliegtuig vanaf alle Nederlandse vliegvelden, met Teuge als de 'thuisbasis'.

 

Voor meer informatie, neem contact met ons op via:
AerialMedia Lucht- en Zeppelinreclame
Website: www.aerialmedia.nl
Telefoonnummer: 06-53360152
Email adres: info@aerialmedia.nl