Direct naar

AerialMedia neemt branchegenoten over!

15 april 2014 – TEUGE

 

In samenwerking met de Sky Service Netherlands B.V. heeft AerialMedia Lucht- en Zeppelinreclame de activiteiten en domeinnamen van branchegenoten Wijbath Sky Advertising, Air-Events en Airborne Luchtreclame overgenomen. Hiermee zal het marktaandeel van AerialMedia direct significant toenemen.

 

Synergie

Door het samenvoegen van de websites en domeinnamen van Wijbath Sky Advertising, Air-Events en Airborne Luchtreclame worden er synergievoordelen behaald op het gebied van marketing en operationele inzet van de vloot. Dit resulteert direct in een lagere kostprijs voor alle zakenrelaties.

 

Websites

De websites Luchtreclame.com, Air-events.nl, Airborne.nu en Wijbath.nl worden de komende maanden onderworpen aan een gehele revisie en komen geheel vernieuwd terug op de markt.

 

Toekomst 

De uitbreidingsplannen van AerialMedia gaan onverminderd door en de komende maanden zullen er opnieuw meerdere overnames van branchegenoten volgen.

 

Wat doet AerialMedia?

AerialMedia Lucht-en Zeppelinreclame is specialist in Luchtreclame, Zeppelinreclame, Relamedroppings, Inspectievluchten, Vliegopleidingen en Luchtfotografie.

 

KLIK HIER VOOR HET VOLLEDIGE PERSBERICHT IN .PDF

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie en beeldmateriaal, neem contact met ons op via:

AerialMedia Lucht- en Zeppelinreclame

Website: www.aerialmedia.nl
Telefoonnummer: 06-53360152
Email adres: info@aerialmedia.nl