Direct naar

Eindelijk een taxivluchten bedrijf op vliegveld Teuge !

17 AUGUSTUS 2012 – TEUGE

 

De verlengde baan op  vliegveld Teuge, aangelegd met gemeenschapsgeld, ligt al jaren naast de kern van Teuge te wachten dat er eindelijk eens gebruik van gemaakt  zal worden voor zakelijk- en lijnverkeer.

Destijds aangelegd tegen de zin in van de bestaande vliegbedrijven en omwonenden onnodige verkwisting van gelden.

 

Klopt helemaal, zegt Onno van der Zee, directeur en oprichter van het bedrijf Sky Service Netherlands Van der Zee runt al ruim 40 jaar een vliegbedrijf op het veld en is een Teugse inwoner.

 

Zakenvluchten op Teuge

Maar er worden toch nu ook al zakenvluchten uitgevoerd op Teuge? Nee is resoluut het antwoord, dit zijn vluchten die niet volgens het Europese vergunningsbestel  opereren maar op een ontheffing tbv gebruik voor eigen bedrijf, je mag dus niet tegen betaling derden meenemen.

 

Een uitgebreide uitleg daarna van van der Zee en het klopt, er is nog nooit een officiële vlucht uitgevoerd in al die jaren dat Teuge een zakenvliegveld moet worden.

 

Waarom nu een bedrijf opstarten in deze moeilijke tijden?

 

Sky Service Netherlands heeft een jonge divisie Rondvluchtencentrum-Teuge.nl die in de afgelopen 3 jaar maar liefst 30% van de vliegbewegingen maakt op het vliegveld. Het succes er achter? Laagdrempelige instap qua kosten en een uitstekend marketing team die met moderne middelen de passagiers uit heel Nederland naar Teuge haalt.

 

Dit zelfde team heeft de nieuwe tak uitgewerkt onder de nieuwe naam TAXIVLUCHTEN.NL en ze vliegen met eigen vliegtuig en bemanning met een tweemotorige Piper Chieftain die in de onderste laag van prijzen ligt op dit gebied.

Door te vliegen van en naar velden als Teuge, kleinschalig, kunnen de landings- en afhandelingskosten, alsmede de ATC kosten zeer laag worden gehouden.

 

TAXIVLUCHTEN.NL gaat naast het vliegen voor zakenmensen ook voor particulieren lijndiensten opzetten naar o.a. Parijs met overnachtingen voor bruidspaartjes, vluchten naar de populaire wadden eilanden in Nederland en in Duitsland.

 

Low cost

Je moet ons zien als de “Low Cost Carier” van de kleine luchtvaart. De basisprijs is laag, extra ’s betaal je voor, dus je kunt het net zo duur maken als je wilt. Of goedkoop houden als je dat meer aanspreekt, aldus van der Zee.

 

Het vliegtuig waarmee TAXIVLUCHTEN.NL vliegt is juist nu voor de zakenwereld interessant , want ook daar heeft men te maken met “op de kleintjes letten”, of een zakenman/vrouw nu een half uur langer aan het vliegen is , maar dan wel met een enorme kostenverlaging spreekt op dit moment heel erg aan.

 

Rechtstreeks boeken

Ander groot voordeel voor de klant is dat het vliegtuig rechtstreeks geboekt wordt bij het TAXIVLUCHTEN bedrijf zonder tussenkomst van reisbureaus en intemediairs.

 

Ik geef die korting liever aan de directe gebruiker. “geen cent teveel” moet er betaald worden, de Nederlandse zakenman moet Teuge komen ontdekken en zien dat de mogelijkheden nagenoeg onbeperkt zijn, maar liefst 1200 vliegvelden binnen Europa  kunnen nu eindelijk echt vanaf vliegveld Teuge bereikt worden.

 

Eindelijk zakenvluchten

Eindelijk gaat het dan gebeuren , niet alleen maar verhalen over vliegveld Teuge waar zakenvluchten plaats vinden, maar een nieuw dynamisch TAXIVLUCHTEN bedrijf wat voorzien is van alle vergunningen , die daarmee afdekt dat de passagiers verzekert, veilig en comfortabel van A naar B daadwerkelijk gaat vliegen vanaf 1 september 2012.

 

Wat doet TAXIVLUCHTEN.NL?

TAXIVLUCHTEN.NL is een dochteronderneming van Sky Service Netherlands B.V. en specialist in Rondvluchten, Vlieglessen, Bedrijfsuitjes, Inspectievluchten, Vliegopleidingen, Luchtreclame, Zeppelinreclame, Reclamedroppings en Luchtfotografie. Sky Service Netherlands vliegt vanaf alle Europese vliegvelden, met Teuge als de 'thuisbasis'.

 

Zie HIER voor het gehele persbericht.

Voor meer informatie, neem contact met ons op via:
Telefoonnummer: 06-53360152
Email adres: info@aerialmedia.nl