Direct naar

Sky Service Netherlands

Sky Service Netherlands is opgericht in augustus 2006 op vliegveld Teuge. Het bedrijf is begonnen met een klein kantoor aan de Zanden 11G, een huurruimte in de hangar en een huurvliegtuig de PH-TGV.

 

De eerste opdrachten bestonden uit rondvluchten, luchtreclame en inspectievluchten. Na ongeveer zes maanden is Sky Service Netherlands begonnen met helicopter rondvluchten vanaf locatie waarmee heeft Sky Service Netherlands de financiële basis hebben gelegd voor  de eerste eigen Cessna 172 welke van Martinair Vliegveld Lelystad overgenomen is.

 

Veiligheid, kwaliteit en goede service staan voorop.

Sky Service Netherlands beschikt over een AOC NL59. Op 1 april 2009 is er een Europese Erkenning verleend aan Sky Service Netherlands bv AOC NL59. Sky Service Netherlands was hiermee het eerste bedrijf in Nederland die voor haar vluchten met passagiers deze erkenning heeft gekregen van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat en voldoet hiermee aan de strengste eisen ten aanzien van onderhoud en uitvoering alsmede verzekering voor haar inzittenden.

 

Inmiddels is de vloot gegroeid naar vier (4) Cessna 172 en een (1) Cessna 150 vliegtuigen en vliegt Sky Service Netherlands jaarlijks ongeveer 5.000 vlieguren en 12.500 vluchten.

 

Wilt u meer informatie over Sky Service Netherlands? Ben u op zoek naar een rondvlucht, vliegles, luchtreclame, zeppelinreclame of inspectievlucht? Kijk dan hier voor meer informatie !

 

Bent u geïnteresseerd in Sky Service Netherlands? vraag direct informatie aan via info@aerialmedia.nl of klik hier om naar het contactformulier te gaan.

 

Benieuwd naar de kosten van vluchten bij Sky Service Netherlands? Kom dan hier achter de laagste prijs van Sky Service Netherlands!